середа, 01 липня 2009 08:43

"Шевченко може піти шляхом Гвардіоли" - Суркіс

"Шевченко може піти шляхом Гвардіоли" - Суркіс

Вчора президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив "СЭ", що його клуб зацікавлений в поверненні нападаючого Андрія Шевченка.

Частиною пропозиції, яку Суркіс зробив 32-річному Шевченку ще місяць тому, коли збірна України готувалася в Києві до відбірного матчу ЧС-2010 з Казахстаном, стала перспектива його подальшого переходу на тренерську роботу в київській команді.

Ігор СУРКІС:

- Тепер все залежить від самого Андрія. Його відповіді чекаємо найближчим часом, адже в нашому клубі підростають молоді футболісти, а конкуренцію, самі розумієте, ніхто не відміняв. На даному етапі Шевченко розглядає декілька варіантів, і, думаю, динамівський для нього один з найцікавіших.

По-перше, капітан збірної України має шанс повернутися в рідну команду, про яку, в якій би країні не грав, завжди відгукувався з ностальгією. По-друге, "Динамо" безпосередньо потрапило в груповий турнір Ліги чемпіонів, а перспектива виступу там відмінний привід переконати критиків, що поквапилися списати Шевченка з рахунків.

Нарешті, він отримає можливість завершити блискучу ігрову кар"єру там, де вона почалася. Що ж до його переходу на тренерську роботу, то потрібно зрозуміти, наскільки сам футболіст в цьому зацікавлений. Хлопець він тямущий, талановитий, вдумливий, і ніщо не заважає йому, закінчивши курси, стати висококласним тренером.

Чому можуть піти по цьому шляху Райкард, Гулліт, той же Гвардіола, який в такому молодому віці виграв Лігу чемпіонів, а Шевченко - не може? Він багато років виступав на Заході, має досвід спільної роботи з великими тренерами, включаючи Валерія Лобановського.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко може піти шляхом Гвардіоли" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути