четвер, 02 липня 2009 10:51

Ребров - Воробей стане новим вбивчим тандемом київського "Арсенала"

Ребров - Воробей стане новим вбивчим тандемом київського "Арсенала"

Київський "Арсенал" активно готується до нового сезону. У команді з"явилося відразу декілька нових футболістів, з яких найвідоміший, - Андрій Воробей з "Дніпра". Дебютант практично відразу став одним з лідерів нового "Арсеналу".

Окрім Воробея, ряди канонірів поповнилися ще чотирма новачками: воротар Микола Воронюк з "Зімбру", півзахисник "Хартса" Гвіждас Мікуленас і півзахисник донецького "Металурга" Олександр Данилов. Безумовно, в цій трансферній кампанії, особливо важливими є два переходи: трансфер екс-гравця "Рубіна" Сергія Реброва і оренда у "Дніпра" Андрія Воробея.

До речі, вчорашній "дніпровець" вже встиг провести контрольну гру у футболці нової команди. "Арсенал" переміг "Нафком" з другої ліги - 2:1. Новачок відзначився взяттям воріт і результативною передачею на Сергія Закарлюку.

"Неозброєним оком видно, що Андрій дуже талановитий гравець, - прокоментував його гру "Известиям в Украине" головний тренер "Арсеналу" Олександр Заваров, - радий, що нам вдалося дістати такого футболіста в оренду на цілий рік. Думаю, він швидко стане улюбленцем уболівальників і завоює їхні симпатії. "Арсенал" повинен стати для нього своєрідним трампліном в національну збірну України. Думаю, його зв"язка з Ребровим стане найбільш небезпечною в чемпіонаті".

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «Ребров - Воробей стане новим вбивчим тандемом київського "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути