середа, 01 липня 2009 11:06

Київський "Арсенал" втратив Деонаса

Київський "Арсенал" втратив Деонаса

Голкіпер Вадим Деонас, який виступав протягом трьох з половиною років за київський "Арсенал" змушений залишити столичну команду.

З 33-річним воротарем клуб вирішив не продовжувати контракт, який закінчився вчора, 30 червня.

- Ця новина стала для мене несподіваною, - сказав Деонас. - До мене підійшов тренер голкіперів Павло Блажаєв і повідомив, що керівництво клубу вирішило не продовжувати зі мною контракт. Трохи пізніше цю інформацію підтвердив і головний тренер Олександр Заваров.

Олександр Анатолійович сказав, що в клуб прийшли нові керівники, які мають намір відновити "Арсенал"". Вони мотивують це рішення низкою причин: одна з них пов"язана з моєю травмою, через яку я не граю декілька місяців, а друга полягає у малій кількості матчів, проведених мною в минулому сезоні.

Вислів "Нова мітла мете по-новому" існує вже давно і завжди актуальний. У тому числі і у футболі. Випадок зі мною - зайве тому підтвердження. Зізнаюся, я все ж таки вважав, що в столичному клубі зі мною вчинять по-іншому. Вважаю, що для "Арсеналу" я за ці три з половиною роки дещо зробив, ось і сподівався, що мені дадуть можливість хоча би відновитися.

За матеріалами Динамоманія, Football.Ua.

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" втратив Деонаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути