середа, 01 липня 2009 13:32

Воробей забив дебютний гол у складі київського "Арсеналу"

Воробей забив дебютний гол у складі київського "Арсеналу"

Вчора, 30 червня, київська команда в циклі поетапної підготовки до сезону провела контрольний поєдинок з учасником другої ліги "Нафком-Академією" з Ірпіня. Матч проходив на базі "Арсеналу" в Щасливому.

На перший тайм каноніри вийшли в такому складі: Рева, Ільніцкий, Євсєєв, Матюхін, Симоненко, Кузняцов, Шершун, Закарлюка, Гусєв, Воробей, В.Заваров.

Попереду особливо активно виглядав новачок "Арсеналу" - Андрій Воробей, який відразу ж став своїм на полі. Вже на 15-ій хвилині матчу Воробей завдяки блискучому пасу Гусєва міг реалізовувати вихід наодинці з воротарем.

Каноніри зіграють проти київської "Оболоні"

Статус товариського поєдинку підтвердив той факт, що в середині тайму Воробей вирішив зняти захисні щитки. До речі, протягом декількох хвилин Андрій забив свій перший гол у складі "Арсеналу", нехай навіть і в контрольній грі. Цей ігровий епізод довів, що Воробей знає, як опинитися в потрібному місці в потрібний час: Сергій Кузняцов пройшов по лівому флангу і подав на дальню штангу, де Воробей, перегравши захисника ірпенців, головою відкрив рахунок у матчі.

За п"ять хвилин до закінчення першого тайму "Арсенал" подвоїв перевагу. Кузняцов подавав в штрафну суперників, де форварди намагалися обіграти захист ірпенців. Воротар "Нафкома" кулаками вибив м"яч прямо на вільного Сергія Закарлюку, який, не довго думаючи, відправив його до сітки воріт "Нафкома".

На другий тайм "Арсенал" вийшов в такому складі: Воронюк, Литовченко, Данилов, Євсєєв, Хомін, Ільніцкий, Єщенко, Міколюнас, Жоземар, Воробей, Джакобія. У середині тайму Воробея замінив Валерій Заваров.

Протягом всього другого тайму "Арсенал" володів ініціативою, але забити канонірам так і не вдалося. А ось на 80-ій хвилині, в результаті невдалої гри захисників і невпевненості молодого воротаря, гості зуміли відіграти один гол. В результаті 2:1 на користь "Арсеналу".

Нагадаємо, другий контрольний поєдинок "Арсенал" проведе в четвер, 2-го липня. Суперником канонірів стане київська "Оболонь".

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «Воробей забив дебютний гол у складі київського "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути