понеділок, 10 серпня 2009 08:21

Адвоката звільнено з посади тренера "Зеніта"

Адвоката звільнено з посади тренера "Зеніта"

Керівництво "Зеніта" ухвалило рішення про відставку головного тренера Діка Адвоката. Причина - серія невдалих ігор у виконанні команди в чемпіонаті Росії.

В останніх чотирьох матчах пітерський клуб набрав лише два очки і займає сьоме місце в турнірній таблиці. У минулому турі синьо-біло-блакитні поступилися на "Петровському" "Томі", зазнавши першої домашньої поразки в сезоні.

Виконуючим обов"язки головного тренера призначений наставник молодіжного складу "Зеніта" Анатолій Давидов.

"Дік Адвокат багато зробив для команди, успіхи "Зеніта" в минулих сезонах назавжди пов"язані з ім"ям цього тренера. Під керівництвом видатного голландського фахівця "Зеніт" останніми роками вписав чимало славних сторінок у свою історію - вболівальники назавжди запам"ятають і чемпіонський сезон-2007, і блискучу гру команди на європейській арені в 2008-му.

На жаль, після ухвалення Адвокатом рішення очолити збірну Бельгії, результати "Зеніта" помітно погіршились - і вболівальників, і керівництво клубу не влаштовує те місце, яке займає команда в чемпіонаті Росії.

Тим часом, перед "Зенітом" стоїть завдання боротися як за місця в єврокубках і зоні Ліги чемпіонів, так і за лідируючі позиції в національному чемпіонаті. Тому за погодженням двох сторін, для стабілізації обстановки в команді та її подальшого розвитку, було ухвалено рішення про дострокове розірвання контракту з тренером. Клуб дякує Адвокату - і рухається далі", - говориться в заяві, опублікованій на офіційному сайті синьо-біло-блакитних.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Адвоката звільнено з посади тренера "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути