середа, 28 квітня 2010 10:48

У "Динамо" від Божовича чекають перемоги в чемпіонаті

У "Динамо" від Божовича чекають перемоги в чемпіонаті

Новому головному тренеру московського "Динамо" Міодрагу Божовичу поставили завдання виграти чемпіонат Росії з футболу, пише видання "Спорт-Экспресс". Про це заявив президент клубу Юрій Ісаєв.

Божович очолив "Динамо" 27 квітня, змінивши на цій посаді Андрія Кобелєва. Контракт з чорногорським тренером підписаний до кінця сезону-2012.

Ісаєв нагадав, що завдання виграти чемпіонат Росії 2010 ставилося перед початком сезону перед Кобелєвим, і його ніхто не відміняв. Президент клубу вважає, що у "Динамо" є все, щоб виграти чемпіонат прем'єр-ліги "з точки зору перспектив і якості команди".

Коментуючи призначення Божовича, Ісаєв додав, що цей тренер володіє не лише професійними якостями, але і "позитивним настроєм, харизмою". За словами президента "Динамо", чорногорський наставник вміє вибудовувати стосунки з футболістами.

Перед початком сезону-2010 "Динамо" придбало кілька відомих гравців, але в семи перших турах чемпіонату Росії команда набрала лише дев'ять очок. У турнірній таблиці команда ділить дев'яте-десяте місце з "Томью".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" від Божовича чекають перемоги в чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути