вівторок, 27 квітня 2010 16:40

У клубі Андрія Вороніна звільнилося місце головного тренера

У клубі Андрія Вороніна звільнилося місце головного тренера

Головний тренер московського футбольного клубу "Динамо" Андрій Кобелєв відправлений у відставку. Рішення про це вже прийнято керівництвом "Динамо", а офіційно воно має бути затверджене ввечері 27 квітня на засіданні ради директорів клубу, повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на "достовірні джерела". Кобелєв звільнений у зв"язку з невдалим стартом команди в чемпіонаті Росії.

Раніше 27 квітня агентство "Інтерфакс" повідомило, що питання про відставку Кобелєва буде обговорюватися на засіданні ради директорів. У разі позитивного рішення про звільнення новим головним тренером команди стане Міодраг Божович з Чорногорії. У минулому сезоні він керував ФК "Москва", але команда знялася з чемпіонату Росії 2010 року через фінансові труднощі.

Агентство РИА Новости також повідомило, що рішення про звільнення Кобелєва вже прийнято, а рада директорів "Динамо" затвердить його і призначить новим головним тренером Божовіча. Як відзначає "Советский спорт", засідання ради директорів почалося близько 15:30 за московським часом. За даними ИТАР-ТАРС, офіційно ім"я нового головного тренера буде оголошено 28 квітня на прес-конференції на базі "Динамо" в підмосковному Новогорську.

Кобелєв очолив "Динамо" влітку 2006 року. У 2008 році під його керівництвом команда завоювала бронзові медалі чемпіонату Росії. У перших семи турах першості країни 2010 року "Динамо" набрало дев"ять очок і ділить восьме-дев"яте місце з "Томью".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «У клубі Андрія Вороніна звільнилося місце головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути