вівторок, 23 березня 2010 15:15

Божович спростовує домовленість про підписання контракту з "Дніпром"

Божович спростовує домовленість про підписання контракту з "Дніпром"

Президент "Црвени Зірки" Владан Лукич раніше повідомив про те, що він хотів підписати контракт з Божовичем, однак угода не відбулася нібито через те, що чорногорський фахівець вже підписав контракт із "Дніпром", і український клуб не дозволив Міодрагу до літа очолити белградський клуб. Тепер сам Божович прокоментував цю новину.

"Раніше вже були чутки, що я очолю донецький" Шахтар ", тепер звідкись з"явилися розмови про "Дніпро". Інформація про те, що з травня я стану тренером дніпропетровського клубу, не відповідає дійсності. Де я буду працювати? Зараз тільки березень , до літа ще багато часу - подивимося, як буде розвиватися ситуація,"- повідомив колишній тренер ФК "Москва".

Нагадаємо, раніше повідомлялося від те, що Міодраг Божович може очолити дніпропетровський "Дніпро", замінивши на посаді нинішнього головного тренера команди Володимира Бессонова.

За матеріалами football.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Божович спростовує домовленість про підписання контракту з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути