середа, 17 березня 2010 15:49

Божович і "Дніпро" відхрещуються один від одного

Божович і "Дніпро" відхрещуються один від одного

За даними балканських ЗМІ, 41-річний Міодраг Божович, який здобув тренерський авторитет і популярність у Росії, де успішно працював спочатку з "Амкаром", а потім з "Москвою", цього літа може очолити дніпропетровський "Дніпро".

Цю інформацію вчора побічно підтвердило українське видання "Сегодня", яке повідомило, що агент чорногорського тренера вже в найближчі дні прибуде до Дніпропетровська для переговорів з керівництвом "Дніпра" щодо деталей контракту. У той же час офіційні особи клубу поки не поспішають підтверджувати ці дані.

- Уже неодноразово говорив, що як мінімум до закінчення нинішнього сезону Володимир Безсонов буде залишатися біля керма команди. А там буде видно, - заявив в коментарі російському виданню "Спорт-Экспресс" генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

- Але розмова йде про те, що Божович очолить команду в червні ...

- А я в ряді засобів масової інформації читав, ніби цей фахівець в ті ж терміни прийме збірну Росії. Загалом, не можу коментувати чутки.

- Тобто ви стверджуєте, що інформація про Божовича невірна?

- Звичайно.

Тим часом, сам Божович в даний момент знаходиться у себе на батьківщині - в Чорногорії і нічого не знає щодо свого можливого приходу на тренерський місток українського клубу.

"Вже три дні перебуваю вдома, відпочиваю, погода в нас прекрасна! А що стосується "Дніпра" ... Пам"ятаєте, коли ми з вами бачились востаннє, ви питали мене про те, чи правда я можу очолити "Шахтар"? Так що не можу нічого вам сказати з цього приводу, нічого не знаю ", - цитує Божовича "Спорт день за днем".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Божович і "Дніпро" відхрещуються один від одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути