субота, 17 квітня 2010 13:49

Божович підписав контракт з "Дніпром" на три роки

Божович підписав контракт з "Дніпром" на три роки

У чемпіонаті України намічається гучна тренерська рокіровка, початок якої поклала відставка головного тренера київського "Арсеналу" В"ячеслава Грозного.

Очікується, що після закінчення поточної першості його наступником буде призначений нинішній наставник "Дніпра" Володимир Безсонов, який у свою чергу поступиться тренерським кріслом колишньому керманичу російських "Амкара" і "Москви" - чорногорцеві Міодрагу Божовичу.

Як стверджує "Сегодня", "Дніпро" в особі власника клубу Ігоря Коломойського вже узгодив з Божовичем всі умови майбутнього контракту – терміни і фінансову складову.

"Два тижні тому Коломойський у Києві вдарив з Божовичем по руках, контракт розрахований на три роки, але ще не підписаний, - цитує видання своє власне джерело, близьке до Коломойського. - Швидше за все, зарплата балканця у перший рік складе 800 тисяч євро, а в наступних переступить за мільйон.

Для порівняння, в "Амкара" він отримував 250 тис., в "Москві" - 450 тис. А в цьому сезоні, якби "Москву" не розформували, отримував би в Росії 600 тис. Чи залишиться Божович біля керма "Дніпра" довше ніж на рік, залежить від виступу команди в Лізі Європи. Як успіх візьмуть і вихід в груповий етап турніру ".

Додамо, що згідно з рядом чуток, кандидатом на посаду головного тренера "Арсеналу" є також Юрій Максимов. Однак він, схоже, продовжить роботу в "Кривбасі".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Божович підписав контракт з "Дніпром" на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути