середа, 08 липня 2009 11:33

У "Динамо" буде новий капітан

У "Динамо" буде новий капітан

Вчора, 7 липня, у "Динамо" був третій і останній спаринг в Австрії - проти німецького "Айнтрахта". Вже сьогодні вранці чартер з командою прилетів до Києва, де футболісти і продовжать підготовку до гри в Сумах за Суперкубок.

З командою не повернувся один футболіст - бразильський новачок Алмейда, який поїхав до Бельгії на консультацію до доктора Мартінса. Зате до Австрії прямо після операції в тій же Бельгії приїхав Артем Кравець. На жаль, обом доведеться більше місяця проходити курс лікування після травм.

Завершуючи збір в Альпах, на останньому тренуванні Валерій Газзаєв вже не навантажував гравців так сильно, як на попередніх заняттях. "Ми потрапили в цейтнот з часом, тому вимушені були форсувати підготовку, - сказав головний тренер. - Було важко, але ми добре попрацювали. Вибили з колії травми Кравца і Алмейди.

Тепер доведеться поламати голову над тим, кого поставити в центр захисту...". Ще тренерові доведеться вирішити питання з капітаном. "Однозначно це буде українець, - сказав Газзаєв. - Поки я ще придивляюся. Але до гри в Сумах визначуся і призначу капітана".

Саме заняття, як показалося з боку, більше було орієнтоване на атакуючі дії і розіграш стандартних положень. Як мінімум останні півгодини тренування Газзаєв у компанії Алієва, Мілевського, Вукоєвича, Єрьоменка, і двох флангових гравців (Ярмоленка і Гусєва) відпрацьовували різні атакуючі схеми. Причому багато маневрів тренер показував гравцям особисто.

На іншому боці тим часом решта гравців дальніми ударами щосили навантажували воротарів. Перед тренуванням пройшов невеликий дощ, тому на мокрому газоні м"ячі у ворота летіли з скаженою швидкістю. Але Сашо, Богуш і Рибка показали себе молодцями. Причому конкуренція серед воротарів зовсім не впливає на їхні особисті стосунки.

Після кожного вдалого сейва хлопці говорили один одному: "Молодець". Не підкачав і їхній тренер Сергій Краковський. З його "пострілами" справитися було нелегко. Але тренер не здавався: "Хто буде черговим сьогодні?", і "Саша, я все одно тобі заб"ю", - звертався до Шовковського.

Шанси на капітанську пов"язку

Олександр Алієв 80%

Був капітаном у грі з "Локомотивом". Видно, що Газзаєв багато розмовляє з ним тет-а-тет.

Артем Мілевський 70%

Був капітаном у другому таймі з "Локомотивом". Показав себе лідером в іграх на зборі.

Стас Богуш 50%

Був капітаном у першому спарингу з австрійцями. Спокійний і врівноважений. Зможе знайти контакт з будь-ким.

За матеріалами "Блик"

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" буде новий капітан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути