неділя, 05 липня 2009 18:41

"Динамо" ще далеке від ідеалу" - Мілевський

"Динамо" ще далеке від ідеалу" - Мілевський

У поєдинку з "Локомотивом" нападаючий "Динамо" Артем Мілевський був одним з найактивніших гравців. Вийшовши у футболці під N10, Артем у першому таймі відзначився результативний ударом, а після перерви віддав гольову передачу і заробив пенальті.

- Артеме, приємно грати в контрольних матчах проти сильного суперника?

- Так, ми грали проти серйозного суперника, команда нашого колишнього тренера. Тому грати було цікаво вдвічі. Шкода, що програли. Зате отримали чимали поживи для роздумів. Попереду нас чекає розбір гри. До від"їзду з Австрії залишається час для роботи над помилками.

- Зараз головне прийняти нову схему, нову концепцію гри, яку вибудовує Валерій Газзаєв?

- Так. Але все таки хотілося, принаймні, не програти. Ми ще далекі від ідеалу, до якого прагнемо. Ігрові зв"язки позиції потрібно покращувати, награвати, синхронізувати.

- Тренер особисто вам багато порад дає, враховуючи, що свого часу Валерій Газзаєв теж був нападаючим?

- Серед головних порад - щоб при передачах з флангу я йшов на ближню штангу. Тому що дуже багато голів забивається саме з цієї позиції. Грати на випередження, головою.

- Дощова погода не зіпсувала матч?

- Вона така впродовж всього періоду підготовки. Мені приємно тренуватися, коли дощить і похмуро. Так легше переносити навантаження

- Що вийшло, а що в грі з "Локомотивом"?

- Ми почали дуже добре. Контролювали гру, забили гол. Але потім, знову-таки, стандартні положення, гра головою залишає бажати кращого. Десь непрацювали. Плюс поле було слизьке.

А третій гол в наші ворота став результатом помилки нашого молодого захисника, який просто посковзнувся. Ми ж не використали декілька класних моментів. В цілому, могли виграти, могли і програти. Якби Саша реалізував "пенальті". Це футбол. Будемо працювати далі.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" ще далеке від ідеалу" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути