четвер, 02 липня 2009 09:14

"Динамо" забило австрійським любителям 9 м"ячів (ФОТО)
5

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Початку ігрового циклу на підготовчому зборі з нетерпінням чекали футболісти "Динамо". Ще б, замість двох утомливих півторагодинних тренувань, велика частина яких проходить без м"яча, гра з реальним суперником!

Навіть хай він буде мало кому відомий, виступати в регіональній лізі і складатися з "зелених" любителів. При правильному підході вигоду можна отримати з поєдинку навіть із слабким суперником, що постаралися зробити Валерій Газзаєв і його підопічні.


До старту сезону залишається все менше часу і кожен день необхідно використовувати з максимальною користю для підготовки. За словами Валерія Газзаєва, спаринг з "Аксамс-Гетценс" корисний для відробітку тактичних схем. При новому тренерові великий акцент робиться на володіння м"ячем, використання флангів, швидких переміщеннях гравців.

У грі з австрійцями були задіяні всі викликані на збір футболісти, окрім воротаря Рибки, травмованого Кравця і Мандзюка, який відчуває болі в нозі. Весь матч провела пара центральних захисників Хачеріді-Алмейда. Роботи у них було небагато - суперник не провів жодної дійсно небезпечної атаки. Через відсутність у складі лівих захисників - Несмачний травмований, Ель Каддурі тільки приступив до тренувань - 90 хвилин на цій позиції провів номінальний форвард Ярмоленко.


Перший тайм на рідній позиції правого захисника відіграв Марк Фашан. Після незвично високих навантажень в перший тиждень збору складно чекати від новачка яскравої гри. Француз старався, діючи в зв"язці з Гусєвим часто підключався до атак, взяв участь в п"ятому забитому м"ячі. Не обійшлося без огріхів, але у кого їх не буває в першому матчі за нову команду.

За гру динамівці створили близько двадцяти небезпечних моментів. Описувати перипетії поєдинку немає сенсу - перевага киян була тотальною у всіх компонентах від першої до останньої хвилини.

Але навіть при такому розкладі вимогливий Газзаєв весь матч провів біля бровки поля, вказуючи підопічним на допущені огріхи. Набагато більше поживи для роздумів наставникові дасть наступний контрольний матч, проти московського "Локомотива", призначений на 4 липня.

"Динамо" - "Аксамс-Гетценс" - 9:0 (5:0).

Голи: Кравченко (14, 16), Корреа (22, 27, з пенальті), Нінковіч (36), Гільєрме (48, 79), Алієв (52, 54, з пенальті).

"Динамо" (1 тайм): Шовковський, Фашан, Алмейда, Хачеріді, Ярмоленко, Гіоане, Гусєв, Корреа, Нінковіч, Кравченко, Зозуля.

"Динамо" (2 тайм): Богуш, Ярмоленко, Алмейда, Хачеріді, Бетао, Вукоєвіч, Єрьоменко, Алієв, Гусєв (Нінковіч, 67), Гільєрме, Мілевський.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило австрійським любителям 9 м"ячів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути