середа, 01 липня 2009 08:25

"Динамо" втратило Артема Кравця (ФОТО)

Напередодні першої контрольної зустрічі динамівці провели повноцінний робочий день, в розпорядок якого входили два півторагодинні тренування. Видно, що гравці поступово звикають до високих навантажень і після втомливих вправ на силу, витривалість, швидкість, завзято переходять до роботи з м"ячем.

Одна з вранішніх серій призначався для відпрацювання контролю м"яча для однієї групи гравців і пресингу для іншої. На жаль, в одному ігровому епізоді відчув біль в нозі і припинив тренування Артем Кравець.

Знову нападаючого турбує стара травма, отримана в кінці березня на тренуванні збірної. Найближчим часом Артем пройде ще одне медобстеження, яке повинне прояснити ситуацію.


Підсумки першого тижня збору, який був присвячений функціональній підготовці футболістів, прокоментував наставник команди Валерій Газзаєв

- Запланований об"єм роботи ми виконали. Дуже шкода, що у вівторок на вранішньому тренуванні отримав пошкодження Артем Кравець. Це рецидив його старої травми. А так всі гравці дуже сумлінно працювали і в непоганому стані підійшли до наступного, ігрового етапу підготовки. До старту сезону нам залишилося провести три матчі. У них використовуємо модель гри, якої дотримуватимемося в офіційних матчах.

У вівторок пізно увечері в готель "Інтеральпен" прибув Ісмаель Бангура. Відпочинок у гвінейця виявився нетривалим, всього десять днів. Проте, судячи з настрою, молодий бомбардир встиг набратися сил і вже з середи має намір приступити до тренувань. Звичайно, окремо від загальної групи.

Бангура, а також Ель Каддурі і Юссуф, які прибудуть сьогодні-завтра, мають надолужити згаяне, в найближчий тиждень пройшовши повний цикл фізпідготовки. Тільки після цього африканці приєднаються до загальних тренувань.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило Артема Кравця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути