вівторок, 30 червня 2009 15:11

Новачки "Динамо" вибрали номери (ФОТО)
6

Леандро Алмейда
Фото: fcdynamo.kiev.ua
Марк Фашан

Новачки "Динамо" визначилися з номерами, під якими виступатимуть в сезоні 2008/09. Отже, у французького захисника Марка Фашана на футболці буде номер 19, а бразилець Леандро Алмейда вибрав співзвучні 44.


Крім того, бразилець ледве підписавши контракт з "Динамо" вже встиг провести перше тренування. Алмейда прибув в понеділок о 11:10 ранку в аеропорт Інсбрука. Зустрічати бразильця відправилися генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе і адміністратор команди Олександр Чубаров.


З тренерським штабом і новими партнерами Алмейда познайомився на обіді, в ресторані готелю. Кожен підійшов до новачка, потиснув руку. Екіпірований в новеньку динамівську форму Алмейда випромінював доброзичливість, дякував всім за увагу. За обіднім столом футболіст зайняв місце поряд із співвітчизниками - Корреа, Бетао і Гільєрме - які щось йому жваво розповідали.


Цього ж дня Алмейда вийшов на перше тренування. Щоб на рівних конкурувати за місце в складі, гравцеві доведеться надолужити згаяне за стартовий тиждень підготовки. Зараз же він нарівні зі всіма відпрацьовував тактико-технічні вправи.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Новачки "Динамо" вибрали номери (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути