субота, 27 червня 2009 10:57

Новачка "Динамо" проводжали три дівчини

Новачка "Динамо" проводжали три дівчини

Зовсім скоро до "Динамо" в Австрію повинен приєднатися перший новачок. Вчора до Києва для підписання п"ятирічного контракту повинен був прилетіти захисник бразильського "Атлетіко-Мінейро" Леандро Алмейда (22 року).

Виліт Леандро до України викликав у бразильських ЗМІ великий ажіотаж. У аеропорт приїхав один з телеканалів. Там Алмейду проводжали три дівчин і, судячи з усього, мама футболіста. До Києва бразилець прилетить не один - в Києві гравця супроводжуватиме його кохана дівчина.

"Збулася моя мрія, і тепер я зможу зіграти в Лізі чемпіонів, - заявив перед вильотом Леандро, який в дорогу надів строгий костюм і білосніжну сорочку. - Тут залишаються тільки мої спогади. Чесно скажу, що пропозиція "Динамо" застала мене зненацька. Я мало знаю про переговори, але я щасливий, що всі домовилися між собою".

Представник Алмейди Олександр Каліл у свою чергу подякував "Атлетіко" за хід переговорів. "Клуб не чинив перешкод цьому переходу, оскільки теж зміг заробити на цьому трансфері". Сам Алмейда теж щасливий, що не тільки гратиме в команді, яка бере участь в Лізі чемпіонів, але і зможе прийстойно заробляти в Києві. "Для мене це теж важливо. У мене велика сім"я, і я їй повинен допомагати", - сказав Алмейда.

Варто додати, що за цим гравцем в Бразилії стежили селекціонери "Динамо" - Володимир Лозінський і Олександр Голоколосов. Вони провели довгий час в цій країні з метою відшукати для команди центрального захисника.

Зі всіх кандидатур селекціонери запропонували ім"я Леандро Алмейди. Правда, "в справі" вони захисника не бачили, оскільки третього червня Алмейда травмував стегно. Але зараз вже майже відновився і готовий тренуватися.

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Новачка "Динамо" проводжали три дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути