четвер, 02 липня 2009 08:53

"Динамо" близьке до підписання капітана "Трабзонспора"

"Динамо" близьке до підписання капітана "Трабзонспора"

Як повідомляє турецький Htspor, київське "Динамо" і "Транбзонспор" домовились про трансфер капітана турецької команди Хусейна Чимшира. Трансферна вартість футболіста трохи менше 2 млн. євро.

За інформацією турецьких журналістів, наступного тижня півзахисник прибуде в розташування "Динамо" для проходження медичного обстеження і підписання особистого контракту.

Подібні ж повідомлення з"явилися сьогодні і в інших турецьких газетах. За версією деяких з них, у Чимшира завершився контракт з турецьким клубом, тому футболіст може змінити команду, маючи статус вільного агента.

Можна припустити, що це "рекламні" трюки преси, але варто відзначити, що серед цих ЗМІ достатньо серйозне джерело CNNturk.

Раніше гравцем турецької збірної (на рахунку футболіста 28 ігор за національну збірну) цікавилися російський "Рубін" і "Зеніт".

Керівництво пітерської команди мало намір заповнити ним вакансію в центрі захисту, який міг виникнути в результаті переходу Тимощука і травми захисника Ломбертса. Тоді за футболіста, за інформацією російської преси, "Зеніт" був готовий заплатити 8 млн. євро.

Хусейн Чимшир. 26.05.1979г. 187см/81кг. Півзахисник оборонного плану. У минулому чемпіонаті Туреччини провів 32 гри (0 голів). Всього у вищій лізі чемпіонату Туреччини - 217 матчів (7 голів).

Тим часом, "Ренн" проявляє інтерес до нападаючого київського "Динамо" Ісмаеля Бангура, повідомляє France Football.

Навесні через травму "Ренн" залишився без основного форварда Джіммі Бріан, який навряд чи з"явиться на полі раніше зими, у зв"язку з чим бретонці і знаходяться у пошуках нового нападаючого.

У минулому сезоні чемпіонату України Бангура провів 26 матчів і забив 13 голів.

За матеріалами Террикон, Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" близьке до підписання капітана "Трабзонспора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути