понеділок, 06 липня 2009 09:06

Бразильський новачок "Динамо" вибув на місяць

Бразильський новачок "Динамо" вибув на місяць

Неділя для динамівців, як і для більшості людей в Україні, був вихідним. Після десяти днів напруженої роботи футболісти хотіли відпочити, благо, умови в готелі "Інтеральпен" дозволяють ефективно відновитися як простим туристам, так і професійним спортсменам.

Найбільшою популярністю користується СПА-центр готелю. Це басейн з гідромасажем, комплекс саун, соляна ванна. Часті гості динамівці і у тренажерному залі. Кожен з гравців знає, над чим додатково йому необхідно працювати, при необхідності можна проконсультуватися у тренерів.

Завжди людно в залі для настільного тенісу. У цьому виді спорту в команді одні з найкращих Юссуф, Гусєв, Хачеріді. Є любителі ігрових приставок. Серед авторитетів тут Станіслав Богуш, перемогти якого рідко кому вдається.

Не для всіх динамівців теплий недільний день в австрійських Альпах виявився таким безтурботним. Гравці, які не взяли участь в поєдинку з "Локомотивом", або провели на полі мало часу, відправилися на тренування.

За окремою програмою надолужують згаяне Юссуф і Ель Каддурі, спеціальні вправи виконують Мандзюк, який отримав пошкодження задньої поверхні стегна і Шовковський, у якого болить спина. Зовсім скоро вони мають повернутися в загальну групу.

Серйозніші проблеми у Леандро Алмейди. В середині другого тайму поєдинку з "Локомотивом" у новачка команди "поїхала" нога в слизькому від дощу штрафному майданчику. Продовжити гру бразилець не зміг. Попередній діагноз - пошкодження медіальної бічної зв"язки коліна.

За словами лікарів, відновлення після таких травм займає близько місяця. В неділю вдень Алмейда відправився в Бельгію, до професора Мартінса, де йому буде встановлений остаточний діагноз і приписаний курс лікування.

До закінчення літнього підготовчого збору динамівцям залишилися два дні. В понеділок в розкладі команди вечірнє тренування і контрольна зустріч з "Айнтрахтом" з Франкфурту (початок о 19:30, час київський). Після матчу делегація "Динамо" повертається до Києва.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Бразильський новачок "Динамо" вибув на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути