четвер, 11 квітня 2019 11:46

У Першій лізі побили головного арбітра матчу

У Першій лізі побили  головного арбітра матчу
Постраждалий арбітр Ігор Бич. Фото: fc.if.ua

Як стало відомо Sport Arena, матч 20 туру Першої ліги між "Прикарпаттям" і "Миколаєвом", який відбувся 27 березня в Івано-Франківську, закінчився гучним скандалом.

Після поєдинку, в якому мінімальну перемогу здобули гості (2: 1), завдяки пенальті, призначеному на 80 хв. зустрічі, співробітник івано-франківського клубу вдарив в обличчя головного арбітра зустрічі Ігоря Бича.

За інформацією, удар був такої сили, що у рефері пішла кров. Довелося навіть викликати поліцію, яка зафіксувала факт нанесення побоїв. Крім того, даний інцидент у своєму рапорті описав і делегат матчу.

Як повідомляють наші джерела, співробітником "Прикарпаття" був адміністратор клубу Олександр Бурлака. Спочатку рапорт делегата вивчили в Комітеті арбітрів, після чого справу було передано до Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, який своє рішення оголосить вже в четвер.

Якщо всі факти підтвердяться, порушнику загрожує відлучення від футболу як мінімум на кілька років.

У всіх 3 весняних матчах у ворота "Прикарпаття" призначалися пенальті, а футболісти команди сумарно отримали за 3 зустрічі 20 жовтих і 3 червоні картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер збірної Аргентини госпіталізований через жахливе ДТП

На сьогоднішній день івано-франківський клуб займає 10 місце в турнірній таблиці Першої ліги. Наступний матч команда проведе проти "Гірника-Спорт" у суботу, 13 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Першій лізі побили головного арбітра матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути