вівторок, 31 липня 2007 13:51

У НБА відбувся найгучніший перехід року

У ніч з 30 на 31 липня в Національній баскетбольній асоціації (НБА) відбувся найгучніший перехід міжсезоння-2007. Форвард клубу "Міннесота Тімбервулвз" Кевін Гарнетт, що близько десяти років вважається однією з головних зірок ліги, продовжить кар"єру в "Бостон Селтікс". "Міннесота" отримала за нього п"ятеро гравців, повідомляє Лента.Ру.

Переговори про операцію почалися в кінці червня перед драфтом новачків 2007 року. Компромісу вдалося досягти багато в чому завдяки тому, що керівники "Бостона" (Денні Ейндж) і "Міннесоти" (Кевін Макхейл) у минулому були партнерами по "Селтікс". Офіційно про перехід поки не оголошено.


За Гарнетта "Міннесота" отримала форвардів Ела Джефферсона, Раяна Гомеса і Джеральда Гріна, а також центрового Тео Ретліффа і захисника Себастьяна Телфера. Крім того, "Бостон" віддав "Тімбервулвз" право вибору в першому раунді двох найближчих драфтів.

Таким чином, в "Селтікс" гратимуть три баскетболісти, що вважаються зірками НБА першої величини, - Гарнетт, ветеран команди Пол Пірс і Рей Аллен, в кінці червня що перейшов з "Сієтлу". Керівництво клубу розраховує, що команда вперше за довгий час зможе претендувати на чемпіонство в НБА.

Кевін Гарнетт виступає в НБА 12 років і весь цей час грав за "Міннесоту". У 927 матчах він набирав в середньому по 20,5 очок і 11,4 підборів. За підсумками сезону-2003/04 форвард отримав приз "найціннішого" гравця ліги (MVP).


Зараз ви читаєте новину «У НБА відбувся найгучніший перехід року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути