субота, 11 грудня 2010 17:58

У Москві тисячі фанатів повстали проти ОМОНу та кавказців (ФОТО)
14

Фото: rbc.ru

На Манежній площі в центрі Москви сьогодні зібралися футбольні вболівальники на акцію пам'яті вбитого вболівальника "Спартака" Єгора Свиридова, яка переросла в зіткнення з міліцією. На Манежній площі розбита різдвяна ялинка.

У Петербурзі пройшла аналогічна акція, фанати влаштували серйозні бої з ОМОНом. На шляху свого руху вже вони громили одну машину, що належала кавказцям, які сиділи в ній. Футбольні фанати розбили скло в машині і хотіли її перевернути, але завадив ОМОН, який зреагував.

Деякі фанати прорвалися з Сінної площі на Садову, вони перемістилися на Невський проспект. У Петербурзі було затримано 60 осіб, в Москві — декілька десятків найбільш активних фанів.

Єгор Свиридов був убитий кількома пострілами з травматичного пістолета у Москві в ніч з 5 на 6 грудня в масовій бійці фанатів "Спартака" з групою вихідців з Кавказу, що відбулася на Кронштадському бульварі Москви.

За матеріалами Чемпионат.ру, Русский мир

Зараз ви читаєте новину «У Москві тисячі фанатів повстали проти ОМОНу та кавказців (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути