Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 12:33

Вболівальник "Тулузи" помер від травм, отриманих у бійці з фанатами "Партизана"

Вболівальник "Тулузи" помер від травм, отриманих у бійці з фанатами "Партизана"

Вболівальник французького футбольного клубу "Тулуза", який пострадав у бійці з фанатами сербського "Партизана" в Белграді, помер в одній з лікарень сербської столиці. Про це повідомляє AFP. У бійці 28-річний Бріс Татон отримав травму голови і грудної клітки. Лікарі більше десяти днів намагалися врятувати життя вболівальника.

Бійка французьких фанатів з вболівальниками "Партизана" відбулася 17 вересня перед матчем цих команд в груповому турнірі Ліги Європи. У один з барів Белграда, де сиділи прихильники "Тулузи", увірвалися близько 30 сербських фанатів, і почалася колотнеча. Після бійки двох французьких вболівальників відправили до лікарні. Одного з фанатів незабаром виписали.

Незабаром після інциденту УЄФА заявив, що не робитиме ніяких санкцій проти "Партизана", оскільки бійка відбулася поза стадіоном.

У першому матчі групового етапу Ліги Європи "Тулуза" перемогла "Партизан" з рахунком 3:2. Свою наступну гру в єврокубку "Тулуза" проведе 1 жовтня вдома з бельгійським "Брюгге". "Партизан" зіграє на виїзді з українським "Шахтарем".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Тулузи" помер від травм, отриманих у бійці з фанатами "Партизана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути