четвер, 11 жовтня 2012 14:55

"У Мхітаряна агент - мама і він дуже залежить від неї" - Луческу

"У Мхітаряна агент - мама і він дуже залежить від неї" - Луческу
"Шахтар" відмовився продавати Мхітаряна "Зеніту". Фото: shakhtar.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу охарактеризував лідера "гірників" і вірменської збірної Генріха Мхітаряна, який виведе свою національну команду на матч з Італією

"Мхітаряна можна назвати плеймейкером-бомбардиром, хоча завершальний удар - не його спеціалізація. Гравець незвичайний, особливий, швидко прискорюваний, - наводить слова Луческу Террикон з посиланням на Gazzeta dello Sport. - Я от думаю, з ким його можна порівняти, але так і не знаходжу приклад, а здавалося б, стільки футболістів пройшли через мої руки. Мабуть, у Мхітаряна такий же стиль, як у Кака, хоча на відміну від бразильця, Генріх відпрацьовує в обороні".

"Ми відкинули пропозицію "Зеніта" щодо Мхитаряна - "Шахтар" має потребу в Генрісі, хоча, в кінцевому рахунку, у кожного футболіста є своя ціна. Мхітарян молодий і на нього чекає чудова кар'єра", - зазначив фахівець.

"Він ще й дуже розумний хлопець, знає декілька мов, у тому числі і португальську. Його мама є в той же час його агентом, і Генріх і раніше дуже залежить від неї. Можливо, це тому, що його батько, теж талановитий футболіст, помер молодим.

Вірмен можна зустріти в будь-якому куточку земної кулі. Так само і Мхітарян - на полі він всюдисущий. Слідкуйте за ним уважно", - підкреслив Луческу.

Нагадаємо, в нинішньому сезоні Прем'єр-ліги Мхітарян в 11 іграх забив 16 м'ячів, і очолює список кращих бомбардирів України.

Поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 Вірменія - Італія відбудеться в п'ятницю, 12 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"У Мхітаряна агент - мама і він дуже залежить від неї" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути