Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2012 16:35

Мхітарян потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів

Мхітарян потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів
Мхітарян відзначився дублем у ворота "Норшелланда" ФОТО: shakhtar.com

Стали відомі імена гравців, які увійшли до символічної збірної за підсумками першого туру Ліги чемпіонів. Одним з 11-ти представлених футболістів став півзахисник "Шахтаря" Генріх Мхітарян, який забив два голи у ворота данського "Норшелланда" на полі "Донбас Арени".

Сам же футболіст був названий кращим гравцем цього матчу. Відзначимо і наявність у збірної футболістів "ПСЖ" Алекса і Верратті, які зіграли проти київського "Динамо" в Парижі.

В цілому, символічна збірна першого туру Ліги чемпіонів виглядає наступним чином: Маріу Фелгейраш ("ЧФР"), Хесус Хамес ("Малага"), Алекс ("ПСЖ"), Нейтінк ("Андерлехт"), Марсело ("Реал"), Верратті ("ПСЖ"), Яя Туре ("Манчестер Сіті"), Кроос ("Баварія"), Мхітарян ("Шахтар"), Бастос ("ЧФР"), Іско ("Малага").

"Всі називають мене героєм матчу, але я не відчуваю себе таким. Героєм можна назвати всю нашу команду. Всі разом ми сьогодні працювали на результат, старалися. Дуже важливо, що ми виграли перший свій матч у Лізі чемпіонів. У цьому нам вельми допоміг "гол у роздягальню", забитий наприкінці першого тайму"- сказав після матчу скромний Мхітарян.

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян потрапив у символічну збірну Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути