Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 17:23

У львівських готелях вже заброньовані всі місця на Євро-2012

Всі місця в готелях Львова на час проведення в місті Чемпіонату Європи по футболу 2012 року вже заброньовані. Броня поширюється навіть на місця в неіснуючих готелях, повідомляє Кореспондент.

Як повідомив сьогодні заступник начальника управління культури і туризму, начальник відділу мистецтв і туризму Львівської облдержадміністрації Андріан Кліщ, замовлені не тільки місця у всіх існуючих готелях Львова, але й в тих, які будуються і навіть тих, які існують лише в проекті.

Керівник Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх сказав, що вже зараз в місті відчувається брак готелів туристичного класу - тризіркових . За його словами зараз в Львові налічується три тисячі місць для гостей і цього недостатньо. Андрій Мацелюх стверджує, що у випадку якщо не буде побудовано достатню кількість готелів належного рівня, то туристи, які приїдуть на Чемпіонат Європи по футболу, їздитимуть на ночівлю до Польщі.

Як заявив мер Львова Андрія Садовий, інвестиції на підготовку чемпіонату очікуються у розмірі $1 млрд. За ці гроші місто планує відновити туристичну і спортивну інфраструктуру Львова.

Зараз ви читаєте новину «У львівських готелях вже заброньовані всі місця на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути