вівторок, 17 серпня 2010 15:15

У Луїса Суареса народилася Дельфіна

У Луїса Суареса народилася Дельфіна
Захисник київського "Динамо" Тарас Михалик пообіцяв засмутити капітана "Аякса" Луїса Суареса і зробити все можливе, щоб нападник пішов з поля без забитих м"ячів.

"Моя роботи – забивати голи. Постараюсь її успішно виконати, - каже 23-річний уругваєць на традиційній передматчевій прес-конференції, - "Аякс" кілька сезонів поспіль не грав у Лізі чемпіонів, ми не можемо втратити таку можливість. Обидва матчі з "Динамо" дуже важливі для нас. Нам протистоятиме одна з найкращих команд України. Кияни регулярно грають у Лізі чемпіонів. За "Динамо" виступає Андрій Шевченко та інші відомі футболісти."

Через дискваліфікацію Суарес не грав у двох стартових матчах чемпіонату Нідерландів. Футболіст виходив на поле в обох іграх кваліфікації Ліги чемпіонів проти ПАОКа і двічі засмутив греків.

"Нещодавно у Луїса народилася донька. Чекаємо від нього хорошої гри проти "Динамо" - повідомив журналістам наставник "Аякса" Мартін Йол. Суарес додав, що дівчинку назвали Дельфіною.

Перший матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів"Динамо" - "Аякс" пройде у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 21:45. Пряма трансляція відбудеться на каналах "Спорт-1" і ТРК "Україна".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луїса Суареса народилася Дельфіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути