понеділок, 16 серпня 2010 16:04

"Перед "Аяксом" дали лідерам відпочити" - Газзаєв

"Перед "Аяксом" дали лідерам відпочити" - Газзаєв

Сьогодні наставник "Динамо" Валерій Газзаєв разом з Тарасом Михаликом провели традиційну передматчеву прес-конференцію. Завтра кияни зіграють перший матч четвертого кваліфайраунду Ліги Чемпіонів проти амстердамського "Аяксу".

"У матчі з полтавською "Ворсклою" ("Динамо" програло з рахунком 1:3) ми дали відпочити провідним гравцям команди. Адже це була наша сьома гра в цьому сезоні. Ярмоленко і Хачеріді готуються в загальній групі. В лазареті перебуває лише Маграо. Звичайно, поразка в Полтаві дуже засмутила команду, але про це треба забути і готуватися до поєдинку з "Аяксом". Чому я випустив Михалика проти "Ворскли"? Я хотів дати можливість Тарасу підготуватися до матчу з голландцями."

Наставник "Динамо" також дав оцінку завтрашньому сопернику.

"Аякс" - дуже хороша команда. А свою останню гру у внутрішньому чемпіонаті вони виграли (перемогли "Вітесс" з рахунком 4-2). Ми переглянули їхні матчі в чемпіонаті та у Лізі Чемпіонів з "ПАОКом". Завтра нас чекає дуже цікава гра. Наше завдання - пробитися в груповий етап Ліги Чемпіонів. І ми зробимо все можливе, щоб його виконати."

"Настрій команди бойовий, -каже футболіст команди Тарас Михалик. - Капітан "Аякса" Луїс Суарес - дуже незручний форвард. Але ми зробимо все можливе, щоб він пішов з поля засмученим і без забитого голу. Також спробуємо взяти реванш у голландців за поразку у фіналі молодіжного чемпіонату Європи в 2006 році."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перед "Аяксом" дали лідерам відпочити" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути