Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 09:11

У Італії відбулося вручення "Футбольного Оскара"

У Серії А визначили лауреатів минулого року. Сама церемонія нагородження пройшла в Мілані, де відбулася зустріч тренерів, капітанів команд і суддів. Ця подія ще відома під назвою "Футбольний Оскар".

Бразилець Кака став не тільки кращим гравцем року, його також визнали кращим зарубіжним футболістом в країні. А ось титул найсильнішого італійського гравця отримав Франческо Тотті, який добре проявив себе в минулому сезоні, забивши суперникам 26 голів.

Проте в "Ромі" відзначився не тільки їх легендарний "фантазіста", але й наставник команди Лучано Спаллетті, якому вручили приз кращого тренера Італії. Цікаво, що Роберто Манчіні, який став чемпіоном разом з "Інтером", взагалі залишився без нагород.

Мабуть, вирішивши віддати належне спортивним досягненням Анджело Перуцці, який пішов з футболу в травні, саме екс-кіперу "Лаціо" презентували нагороду кращого воротаря Ліги. А ось серед захисників окремо виділили Марко Матерацці, якому і дістався приз кращого оборонця.

Нападаючому "Мілана" Роналдо вручили нагороду з пафосною назвою "Чемпіону серед чемпіонів", відзначивши його багаторічні виступи у складі двох міланських грандів.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «У Італії відбулося вручення "Футбольного Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути