субота, 01 жовтня 2011 11:58

У грецькій суперлізі залишилося 13 команд

У грецькій суперлізі залишилося 13 команд

Дисциплінарний комітет Грецької суперліги прийняв рішення зняти з чемпіонату клуб "Астерас Тріполіс" за участь в договірних матчах. "Астерас" переведений у другий дивізіон, а його президент Гіоргос Боровілос дискваліфікований на три роки і оштрафований на 300 тисяч євро.

Боровілос визнаний винним у тому, що в березні 2011 року він передав тодішньому власникові клубу "Олімпіакос Волос" хабар у розмірі 500 тисяч євро, щоб забезпечити своїй команді перемогу в матчі з цим суперником, який завершився перемогою "Астерас" з рахунком 2:1.

Таким чином, "Астерас" став вже третім клубом, який був виключений з чемпіонату Греції через участь в договірних матчах. Перед стартом сезону така ж доля спіткала "Олімпіакос Волос" і "Кавалу". Тепер в грецькій першості залишилося 13 клубів замість 16, і футбольній владі країни належить вирішити, чи продовжиться чемпіонат Греції в нинішньому форматі або в лігу будуть включені інші клуби.

Більш вірогідний другий варіант. Швидше за все, запрошення в суперлігу отримають "Докса Драмас" і "Левадіакос". Рішення про це може бути прийнято в найближчий вівторок.

На відміну від "Олімпіакоса" з Волоса і "Кавали", "Астерас" вже встиг зіграти 4 тури в чемпіонаті, набравши в цих матчах 2 очки. Клуб повинен був вилетіти після закінчення минулого сезону, але залишився в лізі через зняття "Іракліса", викритого в шахрайстві з документами, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «У грецькій суперлізі залишилося 13 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути