неділя, 03 липня 2011 11:58

Президента "Фенербахче" затримали у справі про договірні матчі

Президента "Фенербахче" затримали у справі про договірні матчі

Не менше 30 людей затримані в Туреччині у справі про договірні матчі, повідомляє Associated Press з посиланням на агентство Anatolia. Газета Hurriyet повідомляє про 40 затриманих.

Більшість затриманих - високопоставлені керівники головних футбольних клубів країни, в тому числі президент чемпіона країни, стамбульського "Фенербахче" Азіз Йилдирим і віце-президент клубу "Трабзонспор" Невзат Шакар. Серед затриманих є гравці, повідомляє CNN Turk.

Масові арешти одночасно відбулися вранці 3 липня в 12 турецьких містах. За даними турецьких ЗМІ, поліція розслідує договірні матчі, що мали місце в сезоні 2010-2011 років.

Також стало відомо, що "Шахтар" напередодні старту Ліги чемпіонів домовився про проведення контрольного матчу з "Фенербахче". Як повідомляє Ua-football.com, зустріч відбудеться 21 липня на "Шюкрю Сараджоглу", де в 2009 українці завоювали Кубок УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Президента "Фенербахче" затримали у справі про договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути