Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2010 11:59

У Німеччині за договірні матчі судитимуть 250 людей

У Німеччині за договірні матчі судитимуть 250 людей
У німецькому Бохумі почався судовий процес над особами, обвинувачуваними в організації договірних матчів. Злочинне угруповання шляхом підкупу арбітрів і гравців вплинула на результат більше 300 матчів у 15 країнах Європи.

В основному мова йде про матчі нижчих дивізіонів. Проте у справі фігурують по одному матчу Ліги чемпіонів і Ліги Європи. У число підозрюваних входить близько 250 осіб. Чотирьом обвинуваченим загрожують тюремні ув'язнення строком до 10 років.

Тим часом, міністерство громадської безпеки Китаю продовжує проводити розслідування щодо договірних матчів. Так сьогодні був заарештований екс-президент Футбольної асоціації цієї країни Се Ялун, разом з ним в руки поліцейських також потрапили колишній наставник національної команди Вей Шаохуей і попередній глава суддівського комітету Лі Дуншен.

У заяві міністерства громадської безпеки також говоритися, що три арбітри були залучені в процес проведення договірних матчів. Всього ж у ході тривалого розслідування у протизаконних махінаціях у футболі було заарештовано понад 10 футболістів і чиновників, повідомляє AP.
За матеріалами Сегодня, СЭ
Зараз ви читаєте новину «У Німеччині за договірні матчі судитимуть 250 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути