Ексклюзиви
четвер, 08 січня 2009 16:24

У ФК "Львів" проблеми з фінансуванням

Як стало відомо виданню "Наш Век" з достовірних джерел, ФК "Львів" відчуває зараз грандіозні проблеми. На жаль, економічна криза торкнулася всіх, а футбольні колективи, і без того - не найприбутковіші проекти, і зовсім потрапили під жорсткий удар нинішніх фінансових реалій України.

Боси клубу, яким належить і команда першої ліги "Княжа", відчули на собі всю "красу" зниження доходів, які впали у декілька разів, тому клуб нижчого дивізіону тепер отримуватиме куди менше фінансів, оскільки було вирішено не "розпилюватися", і сфокусувати всі сили на ФК "Львів".

При цьому підтвердилася інформація про те, що ФК "Львів" веде переговори з білоруським півзахисником Валентином Белькевичем (нагадаємо, що екс-капітан "Динамо" збирається завершити кар"єру), проте трансфер навряд чи відбудеться через існуючі фінансові реалії.

У свою чергу керівництво ФК "Львів" пообіцяло зробити все, щоб команда була повністю готова до старту другої частини чемпіонату країни.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «У ФК "Львів" проблеми з фінансуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути