понеділок, 15 липня 2024 21:30

"У фізичному плані гравцям дуже важко" - Ротань розповів про підготовку до Олімпіади-2024

"У фізичному плані гравцям дуже важко" - Ротань розповів про підготовку до Олімпіади-2024
У фізичному плані гравцям дуже важко, сказав Руслан Ротань. Фото: УАФ

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань після товариського матчу з Єгиптом поскаржився на регламент Ігор у Парижі.

На Олімпіаді-2024 у заявці команди дозволено мати лише 18 гравців, а цього мало, тому що футболісти не встигають відновлюватися. Про це Ротань сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

"Це дуже мало. По-перше, груповий етап грають через два дні на третій. Я думаю, таки мало у заявці 18 футболістів - це 16 польових гравців. Тому у фізичному плані гравцям дуже важко", - сказав Ротань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращого гравця Євро-2024

Перед грою із Єгиптом олімпійська футбольна збірна України попрацювала над тим, щоб підтягнути фізичний стан, сказав головний тренер.

"У нас завтра відновлення. Ви самі розумієте, у нас не вистачає гравців. Ви самі бачили, що всі гравці, які були у нас сьогодні, були задіяні у матчі. Тому завтра відновлення і післязавтра ми вже починаємо готуватися на наступний матч 18 липня із Парагваєм", - розповів Ротань.

"Вже після Парагваю ми маємо у фізичному плані підійти найкращими до Олімпійських ігор, маємо вже бути ментально готовими до Олімпіади, бо це сильний турнір і там легко нікому не буде. Думаю, ми це вже відчуваємо у товариських матчах", - заявив головний тренер.

14 липня олімпійська збірна України зіграла внічию із Єгиптом - 1:1. До офіційного старту на Олімпіаді на підопічних Ротаня очікує другий спаринг - 18 липня, проти збірної Парагваю U23, яка стартуватиме на Олімпіаді у групі D. 24 липня у першому турі Олімпіади Україна зіграє з Іраком.

Зараз ви читаєте новину «"У фізичному плані гравцям дуже важко" - Ротань розповів про підготовку до Олімпіади-2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути