четвер, 22 жовтня 2009 09:36

У драматичному поєдинку "Баварія" поступилася "Бордо" (ВІДЕО)

У драматичному поєдинку "Баварія" поступилася "Бордо" (ВІДЕО)

Мюнхенська "Баварія" програла на виїзді "Бордо" (1:2) в матчі групового етапу Ліги Чемпіонів групи А.

Мюнхенці повели в рахунку вже на 6-ій хвилині, завдяки автоголу захисника "жирондистів" Мішеля Сіані. Проте це не збентежило господарі, і французи пішли вперед. Вже на 29-ій хвилині "Бордо" зрівняв рахунок, і зробив це все той же Сіані - після подачі Вендела гравець вдарив по воротах п"ятою, а голкіпер зреагувати не зумів - 1:1.

А до 30-ої хвилини "Баварія" залишилася в меншості - Мюллер отримав за підкат ззаду другу жовту картку. Французи негайно почали реалізовувати чисельну перевагу. На 40-ій хвилині Алтинтоп після того, як м"яч прилетів у воротарський майданчик спробував його вибити, але Планюс виявився більш довгоногим, вивівши команду вперед - 2:1.

Другий тайм став бенефісом голкіпера "Баварії" Йорга Бутта. На 65-ій хвилині він збив Шамаха, який переграв голкіпера, і у ворота гостей був призначений пенальті. Пробивав Гюркюфф, але Бутт зумів відбити удар. А на 88-ій хвилині у ворота Бутта знову був призначений пенальті, і знову за фол на Шамаху, якого цього разу збив ван Буйтен, який отримав червону картку за фол останньої надії. І знову голкіпер "Баварії" парирував удар. Матч закінчився з рахунком - 2:1.

Турнірне становище в групі А виглядає так: 1. "Бордо" - 7 очок, 2. "Ювентус" - 5 очок, 3. "Баварія" - 4 очки, 4. "Маккабі" - 0 очок.

За матеріалами LiveSport

Зараз ви читаєте новину «У драматичному поєдинку "Баварія" поступилася "Бордо" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути