середа, 21 жовтня 2009 08:03

"Рубін" сенсаційно переміг "Барселону" на її полі (ВІДЕО)

"Рубін" сенсаційно переміг "Барселону" на її полі (ВІДЕО)

У вівторок казанський "Рубін" виграв матч відбірного етапу Ліги чемпіонів у іспанської "Барселони" з рахунком 2:1. Гра проходила в каталонській столиці на стадіоні "Камп Ноу".

Перший гол на 2-ій хвилині забив Олександр Рязанцев, але незабаром після початку другого тайму "Барселона" зрівняла рахунок - на 47-ій хвилині Златан Ібрагімович увійшов у штрафний майданчик і потужно пробив у дальній кут ворті. На 73-ій хвилині Гекденіз Караденіз після передачі Домінгеса забив другий гол у ворота каталонців.

Нагадаємо, це третій матч діючого чемпіона Росії "Рубіна" в Лізі чемпіонів сезону-2009/10. У перших двох зустрічах "Рубін" набрав тільки одне очко.

В іншому матчі групи F міланський "Інтер" приймав київське "Динамо".  Матч закінчився з рахунком 2:2, причому "Інтеру" довелося двічі відігруватися.

У результаті після трьох матчів в групі F відразу три команди набрали по 4 очки: "Рубін", "Барселона" і "Динамо". На останньому місці поки "Інтер" - він набрав тільки три очки: італійська команда ще жодного разу не перемогла, але жодного разу і не програла.

Ліга чемпіонів

Груповий етап

3-й тур

Група F

Барселона Іспанія - Рубін Росія - 1:2 (0:1)

Голи: 0:1 - Рязанцев (2), 1:1 - Ібрагімович (48), 1:2 - Караденіз (73).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Д. Алвес (Бускетс, 90), Піке, Р. Маркес (С. Кейта, 80), Абідаль, Хаві, Яя Туре, Іньєста, Мессі, Ібрагімович, Педріто (Кркіч, 66).

РУБІН: Рижиков, Салуквадзе, Навас, Шаронов, Ансалді, Нобоа, Сємак (Муравскі, 43), В. Кальошин, Караденіз (О. Попов, 90), Рязанцев (Касаєв, 84), Домінгес.

Попередження: Іньєста (45), Муравскі (79), Д. Алвес (88), Ансалді (89).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" сенсаційно переміг "Барселону" на її полі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути