понеділок, 19 жовтня 2009 15:57

Ібрагімович зможе зіграти з "Рубіном"

Ібрагімович зможе зіграти з "Рубіном"

Найкращий бомбардир "Барселони" в чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 Златан Ібрагімович вилікував травму коліна, через яку йому довелося пропустити матч першості країни з "Валенсією" (0:0). Ібрагімович готовий взяти участь в грі з казанським "Рубіном" в Лізі чемпіонів 20 жовтня. Про це пише іспанське видання Sport.

Захисник Ерік Абідаль, півзахисник Сейду Кейта і нападаючий Педро Родрігес отримали в грі з "Валенсією" невеликі травми, але також зможуть зіграти з "Рубіном".

Ібрагімович в чемпіонаті Іспанії сезону-2009/10 провів шість матчів і забив п"ять м"ячів. У Лізі чемпіонів шведський форвард провів дві гри, але голів не забив.

Раніше стало відомо, що з "Барселоною" не зможе зіграти основний нападаючий казанського клубу Олександр Бухаров. В іспанської команди участі в грі не прийме француз Тьєррі Анрі. Матч "Барселона" - "Рубін" пройде в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" 20 жовтня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович зможе зіграти з "Рубіном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути