субота, 03 жовтня 2009 18:50

Матч "Барселона " - "Динамо" подивилися близько двох мільйонів глядачів

Матч "Барселона " - "Динамо" подивилися близько двох мільйонів глядачів

У вівторок пізно ввечері матч Ліги чемпіонів "Барселона" (Іспанія) - "Динамо" (Київ, Україна) 2:0 зібрав біля екранів телевізорів мільйони жителів України.

Згідно дослідженням компанії GFK, рейтинг прямої трансляції матчу на Першому національному склав 5,15%, частка 15,25% (у містах більше 50 тисяч жителів частка 18,14%). В абсолютних цифрах це складає близько півтора-двох мільйонів телеглядачів.

Трохи нижчі показники футбольного матчу Ліги Європи "Шахтар" (Україна) - "Партизан" (Сербія) 4:1, який на Першому національному мав рейтинг 3,26%, частку 7,49%.

Програвши на виїзді, "Динамо" поступилося першою сходинкою саме "Барселоні". Але завдяки нічиїй в поєдинку "Рубіна" з "Інтером" (1:1) утримує таке бажане друге місце, яке за підсумками групового турніру дасть право зустрічати єврокубкову весну в плей-офф Ліги чемпіонів. Наступний матч групового турніру Ліги чемпіонів команда Валерія Газзаєва проведе 20 жовтня, коли також на виїзді зіграє з міланським "Інтером".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Матч "Барселона " - "Динамо" подивилися близько двох мільйонів глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути