субота, 03 жовтня 2009 13:07

"В матчі з "Барселоною" ми отримали більше, ніж втратили" - Шевченко

"В матчі з "Барселоною" ми отримали більше, ніж втратили" - Шевченко

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко впевнений, що поразка, якої зазнала його команда на "Камп Ноу" від іспанської "Барселони" (0:2) в рамках 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, грає куди меншу роль, ніж придбаний в цьому поєдинку досвід.

"Не дивлячись на поразку від "Барселони", вважаю, що наша команда отримала від цього матчі більше, ніж втратила, - цитує Шевченка "Спорт-Експрес". - Так, ми поступилися, але не програти сьогоднішній "Барселоні" на її полі практично неможливо. Тому, коли в півфіналі торішньої Ліги "Челсі" зіграв на "Ноу Камп" внічию, я визнав це великим досягненням лондонського клубу. І він дійсно був дуже близьким до того, щоб вийти у фінал".

"У перші півгодини ми регулярно контратакували і створили декілька непоганих моментів біля чужих воріт, - додав Шева. - Другий тайм був гірший, але тільки в таких матчах і можна отримати справжній футбольний досвід. У нас багато молодих гравців, для яких гра з "Барселоною" стане колосальним уроком. Думаю, після нього вони до деякої міри навіть переглянуть своє бачення футболу і однозначно стануть сильнішими".

"Було дуже приємно, що "Інтер" не взяв три очки в Казані, та і взагалі був ближче до поразки, ніж до перемоги. Тепер уже можна зробити остаточний висновок: у нас дуже цікава група. І, мені здається, навіть "Барселоні" доведеться важко у виїзних матчах - як в Києві, так і в Казані", - підсумував зірковий форвард "Динамо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"В матчі з "Барселоною" ми отримали більше, ніж втратили" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути