пʼятниця, 02 жовтня 2009 13:18

У Шевченка немає проблем зі спиною

У Шевченка немає проблем зі спиною
Валерій Газзаєв і всі прихильники "Динамо" можуть зітхнути спокійно. Вчора після майже дводенного відпочинку команда приступила до тренувань. На тренувальне поле в Конча-Заспі о 17.00 вийшов і Андрій Шевченко (33 року), який відразу після гри з "Барсою" не повернувся до Києва, а поїхав до Німеччини на консультацію до німецького лікаря з приводу старої травми спини.

Причому цього разу з Барселони до Мюнхена Андрій поїхав на автомобілі.

За останній місяць це вже був другий візит Шеви до Німеччини. Після гри з "Рубіном" Андрій теж їздив до цього лікаря. Тоді він пояснив це так: "Лікар сказав, що із спиною у мене все в нормі, але здоров"я потрібно підтримувати спеціальними вправами. Головне - операція мені не потрібна. А біди із спиною почалися давно. В одному з поєдинків чемпіонату Англії отримав затискання нерва, і сигнал в праву ногу просто не надходив. Тому три місяці не міг нормально не те що бігати, а навіть ходити. І все це затягнулося на два роки".

Перед недільною грою проти київського "Арсенала" в Борисполі Валерій Газзаєв не зможе розраховувати відразу на трьох гравців основного складу. Півзахисник Жерсон Маграо відбуває триматчеву дискваліфікацію за вилучення в поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти "Металіста". А Огнен Вукоєвич і Артем Мілевський, які отримали по жовтій картці в матчі з "Зорею", "відзначилися" вже четвертим попередженням в сезоні, за що, відповідно, зобов"язані пропустити по одній грі.

В зв"язку з цим тренерові доведеться вирішити, хто виведе команду на стадіон в Борисполі. Оскільки із здоров"ям Андрія Шевченка все гаразд, і він готується до гри з "Арсеналом", найімовірніше, саме Шева вперше виконуватиме в неділю функції капітана "Динамо".

У паузі між іграми з казанцами та іспанцями Андрій повністю виконував всі рекомендації німецького лікаря, тому нинішній візит Шеви до Німеччини був запланований ще заздалегідь. На щастя, в Мюнхені лікар жодних проблем із спиною Шеви не виявив. Андрію можна і далі тренуватися і грати без яких-небудь обмежень. Крім того, німецький док знову приписав нашому форвардові курс різних процедур і вправ, які треба виконувати і далі, щоб не було рецидиву. Також на поправку йде розсічення під оком, через яке йому довелося зробити операцію. Зовсім скоро ця прикра травма залишиться у минулому.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У Шевченка немає проблем зі спиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути