пʼятниця, 02 жовтня 2009 09:50

"Якби не травми, моя кар"єра могла б скластися по-іншому" - Шевченко

"Якби не травми, моя кар"єра могла б скластися по-іншому" - Шевченко

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко пояснив, чому свого часу він вирішив перейти з "Мілана" в "Челсі", а зараз з "Челсі" - в київське "Динамо" і завірив в тому, що у нього залишилися найтепліші стосунки з гравцями лондонського клубу і головним тренером "синіх" Карло Анчелотті.

"Неправда, що свого часу я перейшов з "Мілана" в "Челсі" тому, що цього хотіла моя дружина. Рішення було спільним. І прийнято його було тому, що я завжди планую майбутнє. Для моєї сім"ї було краще переїхати до Лондона. Звичайно, ми б не виїхали, коли б не така цікава пропозиція з "Челсі" - команди, яка планувала виграти в Європі все. Отже це був переїзд не тільки для життя, але і для футболу. І коли б не травми, впевнений, все склалося б по-іншому.

"Я повернувся до Києва, тому що хочу грати у футбол. Мені не цікаво сидіти на лавці і дивитися, як грають інші. Гра - невід"ємна частина мого життя, і якщо я перестану отримувати від неї задоволення, то тут же скажу: "Все. Вистачить". Але поки я це задоволення отримую і відчуваю, що потрібний. Внутрішня мотивація є, і дуже велика".

"Я не знаю, включили б мене в заявку на Лігу чемпіонів чи ні. А ось про те, буду я мати регулярну ігрову практику, ми з Анчелотті говорили часто. І я прийшов до висновку, що шанс, який мені збираються дати, недостатній в порівнянні з тим, чого я хочу. Карло, як і керівництво клубу, хотів, щоб я залишився в "Челсі", і говорив, що я потрібний команді. Але мені стало зрозуміло: я перебуватиму на лавці запасних або зовсім не буду потрапляти в заявку на матч. І я прийняв рішення. Прийшов до Анчелотті і сказав: "Хочу повернутися в київське "Динамо", тому що хочу грати".

У мене хороші стосунки з гравцями "Челсі", з тренером, з господарем клубу. Баллака, Террі, Івановіча можу назвати друзями. Дуже теплі відносини склалися з Юрієм Жирковим. Хороший хлопець і прекрасний гравець, у нього все в "Челсі" має вийти. Що стосується Анчелотті, то він ніколи мене не одурював, наші відносини завжди були чесними. І як професіонал, він мав повне право вирішити, хто більше гратиме, а хто - менше. За мною ж було право вибору, згоден я чекати шансу чи ні. Я вибрав друге", - розповів Шевченко в інтерв"ю "Спорт-Экспрессу".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Якби не травми, моя кар"єра могла б скластися по-іншому" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути