четвер, 17 вересня 2009 09:50

"Треба замислитись про виграш Ліги чемпіонів" - Шевченко

"Треба замислитись про виграш Ліги чемпіонів" - Шевченко

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко поділився враженнями від матчу Ліги чемпіонів проти "Рубіна" (3:1), а також призвав російські і українські клуби задуматися про перемогу в Лізі чемпіонів.

"Враження класні! Таку важку гру в такій гарній боротьбі виграти! Своє повернення можна вважати вдалим. Я хвилювався перед матчем, адже 10 років не грав за київське "Динамо". Команда проявила характер і майстерність, грамотно зіграла в обороні, вибрала правильну тактику на гру.

Що говорили в перерві тренери? Краще не говоритимемо на цю тему.

Думаю, у нас дійсно була перевага в досвіді. Команда не повісила руки, продовжувала атакувати і створювати моменти. Ми краще контролювали м"яч, були кращими в завершенні атак. Це головне. В таких іграх особливо. Тут потрібні не тільки швидкі ноги і гаряче серце, але і холодний розум.

Я завжди говорив, що російський і український чемпіонати з кожним роком стають все сильнішими. Треба трохи підготуватися, і в найближчому майбутньому замислюватися вже про виграш Ліги чемпіонів. Краще завжди ставити перед собою високу планку і намагатися її перестрибнути", - сказав Шевченко в ефірі "НТВ-Плюс".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Треба замислитись про виграш Ліги чемпіонів" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути