середа, 30 вересня 2009 09:25

Мілевський та Шевченко прокоментували гру з "Барселоною"

Мілевський та Шевченко прокоментували гру з "Барселоною"

Від пари динамівських нападників завжди чекають одного - яскравих моментів і забитих м"ячів. Якщо небезпечні ситуації хоч зрідка біля воріт Вальдеса виникали, з їх реалізацією виникали проблеми. Оцінку грі "Динамо" в Барселоні дали лідери команди - нападники Артем Мілевський та Андрій Шевченко.

Артем Мілевський:

- Установка була зіграти в свою гру. Не вийшло у мене та інших гравців атаки довго контролювати м"яч. Суперник комфортно себе почував біля своїх воріт, а в протистоянні з "Барселоною" такого дозволяти не можна. Прикро, що не вийшло виконати задумане. Життя продовжується, ми на другому місці й маємо гарні шанси вийти з групи.

- Своєю грою залишився задоволений?

- Не зовсім, багато чого не вийшло. У нас був єдиний шанс у першому таймі. Якби забив тоді, може все склалося б по-іншому. Не вистачило точності на завершальній стадії. Слід зазначити, моментів ми сьогодні створили дуже мало.

- Шовковський зіграв вище всіляких похвал?

- Так, Саша чудово провів матч. Були моменти, в яких він виручив. Повторюся, нам не треба посипати голову попелом. Попереду дві визначальні гри з "Інтером", будемо до них готуватися.

Андрій Шевченко:

- Треба бути реалістами, граючи з такою командою. Це був прекрасний тест для "Динамо". Незважаючи на поразку, наші футболісти мають винести з нього користь. Це досвід і розуміння, як потрібно грати у футбол.

- Хет-трик 1997 не створював моральний тиск під час підготовки до гри?

- Це було в далекому минулому. Зараз я реально дивлюся на речі. 12 років - дуже великий термін. Можна дві кар"єри, причому хороших, зробити. Мій тодішній хет-трик був заслугою всієї команди. А сьогодні "Барселона" була сильнішою.

- Ви виступали у великих клубах. Чи відчували, що сьогодні "Динамо" на рівних не може змагатися з "Барселоною"?

- Ви знаєте, не можна так думати. Потрібно завжди налаштовуватися на гарну гру. Повторюся, в таких поєдинках молоді гравці "Динамо" вчаться, як треба грати у футбол. Грати так, щоб можна було виграти Лігу чемпіонів.

- Які перспективи "Динамо" в груповому турнірі?

- Кожну гру потрібно розглядати окремо. Попереду на нас чекає важливий поєдинок з "Інтером", який може стати вирішальним. Ми граємо в груповому турнірі, у ньому кожне набране очко на фініші може принести користь. Так, сьогодні ми програли. "Барса" дала гарний урок, з якого потрібно отримати користь. І спокійно, без паніки, готуватися до наступної гри.

- Помітили позитивні сторони в грі "Динамо"?

- Команда пробувала грати у футбол. Ми створили хоч якісь моменти, роблячи конструктивні передачі. Якщо продовжимо грати у свій футбол, в майбутньому команда стане кращою. У нас багато молодих футболістів, які намагалися зіграти свою найкращу гру. Не у всіх це вийшло.

- І все ж, шанси вивезти очки з Каталонії у "Динамо" були?

- Деякі. У першому таймі забили з "поза грою", в другому я вийшов один на один з воротарем ... Це все моменти. "Барселона" створила набагато більше, тому про нелогічність результату говорити не доводиться.

- У зв"язку з розсічення під оком в минулу п"ятницю, були сумніви щодо участі в матчі з "Барселоною"?

- Ні. Після консультації з лікарем, коли знав, що нема струсу, всі сумніви відпали. Потім рішення було за головним тренером.

- Андрію, День народження - сумне свято?

- Зовсім ні. Я не перший раз граю в День народження, мені не звикати.

- Хто головний претендент на звання володаря "Золотого м"яча"?

- Однозначно - Лео Мессі.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський та Шевченко прокоментували гру з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути