середа, 30 вересня 2009 08:48

"Ми намагалися зупинити Мессі, не вийшло" - Газзаєв

"Ми намагалися зупинити Мессі, не вийшло" - Газзаєв

Поразка від "Барселони" не похитнула віру наставника "Динамо" Валерія Газзаєва у своїх підопічних. На післяматчевій прес-конференції Валерій Георгійович подякував футболістам за гру.

- Вітаю "Барселону", ця команда сьогодні зіграла в фантастичний футбол. Нашій новій команді лише два місяці, по-іншому ми зіграти не змогли. Розраховували забити за рахунок швидких контратак, але не вийшло.

- Реально зупинити Мессі?

- Ми намагалися, не вийшло.

- Склалося враження, що у Мілевського ігрова криза...

- Ні, на нього було покладено завдання, яке він чітко виконував.

- Гра була корисною з точки зору перспективи цієї команди?

- Безумовно, такі ігри для нашої молоді - величезна школа. З їх допомогою "Динамо" може стати командою серйозного рівня.

- Незважаючи на фантастичного суперника, ви налаштовували команду на хорошу гру. Що не вийшло?

- Треба віддати належне майстерності гравців "Барселони". Це в першу чергу. Були епізоди, коли наші гравці робили все можливе, але доводилося грати проти Мессі, Ібрагімовича, Хаві... Це треба визнати. Не завжди футболісти виконували все задумане, але прогрес очевидний. Була проблема з реалізацією моментів. Ми могли вдало зіграти, але це було б величезним збігом обставин.

- Після якого пропущеного м"яча зрозуміли, що сьогодні "Барсу" не обіграти?

- Після другого. Пропустивши перший гол, у нас була контргра, хороші підходи до воріт і моменти. А після другого м"яча стало все ясно.

- Валерій Георгійович, за підсумками сьогоднішньої гри напрямок руху "Динамо" має бути інтенсивним, або екстенсивним? Тобто розвиток існуючої команди, або потрібно посилення?

- У нас досить молода і перспективна команда. Думаю, ми на правильному шляху. Нам потрібно усувати помилки в командних та індивідуальних діях. З першим легше, ніж з другим. В цілому, я вважаю, ми вибрали абсолютно правильний вектор руху. Сьогодні дуже велика група гравців отримала хороший досвід.

- Шовковський відмінно провів матч, але в першому пропущеному м"ячі міг виручити команду. Прокоментуйте цей епізод?

- Неберущихся м"ячів не буває, навіть удари з пенальті воротарі парирують. В цілому, я вважаю, Саша відіграв чудово. Як на виходах, так і на лінії воріт. Виникла і помилка, але всі помиляються.

- Кравця випустити не ризикнули?

- Хотів ставити його мало не до стартового складу. Але матч складався непросто, а в нього немає ігрової практики. Думаю, у найближчій грі він обов"язково з"явиться.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Ми намагалися зупинити Мессі, не вийшло" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути