вівторок, 29 вересня 2009 16:56

Футбольні експерти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"

Футбольні експерти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"

Сьогодні київському "Динамо" доведеться провести один з найскладніших поєдинків в рамках групового турніру Ліги чемпіонів: у 2-му турі киянам протистоятиме каталонська "Барселона", причому матч пройде на полі іспанського гранда. За традицією, напередодні гри своїми прогнозами на майбутній поєдинок на сторінках авторитетного видання "Команда" поділилися вітчизняні футбольні фахівці.

Віталій Шевченко, екс-тренер "Чорноморця": "2:0. Динамівцям доведеться непросто в Барселоні. Каталонці прекрасно грають удома, за підтримки рідної публіки розриваючи оборону практично будь-якого суперника на частини. Якщо підопічні Валерія Газзаєва зуміють організувати пресинг, причому ще починаючи з центру поля, і належну взаємопідстраховку біля своєї штрафної, то шанс встояти є. Вважаю, що киянам потрібно спробувати добитися нульової нічиєї - це нормальний виїзний результат. Проте в прогнозі не хочу керуватися емоціями - стримати Мессі та Ібрагімовича, а також переграти півзахист "Барселони" динамівцям зараз не під силу".

Сергій Серебренніков, півзахисник "Серкль-Брюгге": "1:0. Думаю, вболівальникам буде нецікаво, якщо я тільки тому, що вболіватиму за "Динамо", поставлю, наприклад, на нічию. Впевнений, що киянам буде нелегко створити що-небудь путнє попереду, навіть не дивлячись на повернення в команду Андрія Шевченка. Всі ми недавно спостерігали марні спроби донецького "Шахтаря" засмутити кіпера "Барселони". На жаль, зробити це виявилося непросто, адже оборона каталонців починається як мінімум в середині поля. Що стосується нашого захисту, то поєдинок з таким суперником стане для неї справжнім випробуванням на міцність. На своїй половині поля потрібно грати гранично уважно. Повністю перекрити кисень необхідно насамперед трьом гравцям опонента: Мессі, Ібрагімовичу і Хаві".

Віктор Звягінцев, екс-захисник "Шахтаря": "2:1. У киян є проблеми відразу в двох лініях: в обороні не все гаразд в центрі, де розпалася награна зв"язка Михалик - Юссуф (зараз там постійно міняються виконавці), а в атаці негативно може позначитися травма Шевченка. Що б не говорили перед матчем в динамівському клубі, мовляв, Андрій все одно вийде, але травма голови змусить футболіста інстинктивно берегтися. Проте сподіваюся, що небоєспроможність Шевченка компенсує Мілевський, а також Гусєв, який зловив неймовірний кураж. Утримати ворота на замку динамівцям буде дуже важко. Правда, якщо вдасться пов"язати по руках і ногах середню лінію суперника, можна і за нічию зачепитися".

За матеріалами "Команда",  Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні експерти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути