вівторок, 29 вересня 2009 14:04

Чигринський не сумнівається у перемозі "Барселони"

Чигринський не сумнівається у перемозі "Барселони"

Дмитро Чигринський знає майбутнього суперника "Барселони" по Лізі Чемпіонів як ніхто інший, адже йому не раз доводилося зустрічатися з київським "Динамо" під час перебування у складі "Шахтаря". Втім, новоспечений центральний оборонець "блауграна" переконаний, що "Барселона" сильніша за киян.

За цією грою Дмитро спостерігатиме з трибун, оскільки вже заявлений на Лігу чемпіонів за "Шахтар", і виступати за "Барсу" в цьому турнірі в нинішньому сезоні йому не дозволено регламентом. Хоча йому в будь-якому разі довелося б пропустити цю гру - в матчі проти "Малаги" захисник травмував коліно, і за прогнозами лікарів пропустить найближчі три тижні.

Але, як головний експерт з київського "Динамо", він поділився своєю авторитетною думкою з іспанськими журналістами, а також висловив упевненість - каталонська команда сильніша і повинна перемогти.

Обігравши казанський "Рубін", кияни піднялися на перше місце в групі, а в чемпіонаті їх відрив від колишньої команди Чигринського становить два очки.

"Динамо" - дуже сильна команда. Не можна забувати, що вони - чемпіони України. "Динамо" буде багато пресингувати, вони не залишають суперникові вільних просторів. Вони дуже сильні фізично і здорово грають на контратаках", - відзначив Чигринський.

Але, похваливши суперника, Чигринський поспішив заявити, що переконаний в кінцевому успіху "Барси": "Барселона" сильніша за "Динамо". Ми найкраща команда в світі, і я переконаний, що ми переможемо".

Чигринський уже достатньо добре познайомився з методами Гвардіоли, а тому не сумнівається, що його команда як слід вивчить опонента: "Я впевнений, що наша команда вивчить всі сильні сторони "Динамо" і знайде спосіб їх обіграти. Ми переможемо", - вважає Чигринський.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Чигринський не сумнівається у перемозі "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути