Ексклюзиви
неділя, 27 вересня 2009 12:24

"Барселона" впеснено перемогла "Малагу"

"Барселона" впеснено перемогла "Малагу"

Перед матчем Ліги чемпіонів проти київського "Динамо" каталонська "Барселона" в чемпіонаті Іспанії перемогла на виїзді "Малагу" з рахунком 2:0.

Тривалий час каталонці нічого не могли створити біля воріт "Малаги". Господарі продемонстрували, як можна стримувати "Барсу", пресингуючи підопічних Гвардіоли ще на їхній половині поля.

Окрім того, "Малага" сама небезпечно контратакувала. Одного разу Обінна, якого без нагляду залишив Чигринський, небезпечно пробивав з кута штрафного майданчика, але не влучив у ворота.

А ще "Малага" багато фолила, а деколи відверто тупцювала по ногах суперника. Найбільше ходили по Мессі.

Власне через травму ще в першому таймі залишив поле Анрі. Ібрагімович, який вийшов на поле замість француза, відкрив рахунок – 0:1. Це 5 м"яч Златана у п"ятому матчі поспіль.

У другому таймі також через ушкодження залишить поле Дмитро Чигринський. І що цікаво, гравець, який вийде на заміну, знову відзначиться забитим м"ячем. Це захисник Піке зробить рахунок 0:2 після розіграшу штрафного. А під кінець гри "Барселона" матиме перевагу в одного гравця, адже арбітр вилучить Луке. Що ж до рахунку, то він так і не змінився - 2:0 на користь "блаугранас", однак через гіршу різницю м"ячів обійти у турнірній таблиці "Реал" їм не вдалося.

Чемпіонат Іспанії, 5-й тур

"Малага" - "Барселона" – 0:2 (0:1)

Голи: Ібрагімович 39, Піке 59

"Малага": Мунуа, Хесус Гамес, Куадрадо, Велігтон, Ману Торрес, Хаві Торрес, Хуаніто, Фернандо (Вальдо 46), Дуда (Луке 77), Баа (Форестьєрі 56), Обінна

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Пуйоль, Чигринський (Піке 56), Абідаль, Туре (Бускетс 79), Хаві, Кейта, Педро, Мессі, Анрі (Ібрагімович 28)

Попередження: Баа, Дуда, Велігтон, Хаві Торрес – Туре, Піке

Вилучення: Луке 85

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" впеснено перемогла "Малагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути