понеділок, 28 вересня 2009 15:30

"Я є джерелом інформації для Гвардіоли" - Чигринський

"Я є джерелом інформації для Гвардіоли" - Чигринський

Іспанське видання El Mundo Deportivo (MD) сьогодні опублікувало матеріал, присвячений насамперед форвардові київського "Динамо" Андрію Шевченку і питанню: чи зможе він зіграти завтра з "Барселоною" в матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів?

Газета відзначає, що його співвітчизник Дмитро Чигринський, який виступає в "Барселоні", зараз теж травмований, але він і так пропускав би завтрашній матч через те, що був заграний у відбірному етапі Ліги чемпіонів за "Шахтар". "Чигрі" не вдавалося до цих пір особисто помірятися силами з командами, де грав на той момент Андрій, але він добре знає Шевченка по українській національній збірній.

"Ми говорили з Андрієм про матч, але я не розкрив ніяких секретів "Барселони". Він знає, як і будь-який професіонал, що я не можу не бути на стороні моєї нової команди, - розповів Чигринський. - Я є в даному випадку джерелом інформації для Гвардіоли".

При цьому Чигринський додав, що з Шевченком чи без нього, "Динамо" - серйозний суперник, з дуже хорошими гравцями в складі. "Гусєв, Мілевський, Ярмоленко, Єрьоменко, Нінковіч, Маграо? Так, вони небезпечні і добре виглядають у всіх ігрових лініях. Вони завжди виходять перемагати", - резюмував український захисник "Барселони".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Я є джерелом інформації для Гвардіоли" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути