понеділок, 28 вересня 2009 14:06

"Динамо" відправилося в Барселону з Михаликом і Кравцем, але без Алієва

"Динамо" відправилося в Барселону з Михаликом і Кравцем, але без Алієва

Сьогодні о 13:15 чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" делегація "Динамо" взяла курс на Барселону, де завтра в рамках другого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться з місцевим клубом.

Головний тренер команди розраховує на 22-х гравців, 18 з яких потраплять в заявку на завтрашній матч:

воротарі: Шовковський, Богуш;

захисники: Бетао, Діакате, Михалик, Мандзюк, Хачеріді, Алмейда;

півзахисники: Гіоане, Вукоєвич, Єрьоменко, Гусєв, Маграо, Юссуф, Гармаш, Нінковіч, Петров;

нападаючі: Шевченко, Мілевський, Кравець, Зозуля, Ярмоленко.

Відразу відзначаємо присутність в делегації захисника Тараса Михалика і Артема Кравця, які практично відновилися після перенесених травм і з кожним днем наближаються до дебютного виходу на поле після тривалої паузи. Також знайшлося місце серед 22-х гравців і молодим півзахисникам Денису Гармашу, який недавно дебютував за першу команду в чемпіонаті України, і Кирилу Петрову. Нарівні зі всіма готується до матчу і нападаючий Андрій Шевченко, який отримав пошкодження в останньому матчі проти луганської "Зорі".

Тренерський штаб "Динамо" впродовж останніх днів детально вивчив найближчого суперника, проглянувши не один матч за участю каталонського клубу. Матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому "Барселона" на виїзді грала з "Інтером", своїми очима переглядали асистенти Валерія Газзаєва - Володимир Шевчук і Олег Лужний. Інформації про команду Хосепа Гвардіоли у тренерів і футболістів "Динамо" предостатньо, і здивувати чимось наших хлопців в майбутньому поєдинку господарям буде важко.

Після прибуття в Барселону футболісти пообідають, відпочинуть, після чого відправляться на "Ноу Камп", де проведуть передматчеве тренування. Перед пробою газону головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв у супроводі одного з футболістів поспілкується з українськими та іспанськими журналістами в прес-центрі.

Власне, у вівторок нас чекає головна подія - матч групового турніру Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Динамо". Початок матчу традиційний для поєдинків найпрестижнішого клубного турніру - 21:45 за київським часом. Всі українські вболівальники зможуть стежити за перипетіями поєдинку в прямому ефірі на телеканалі "Перший Національний" (УТ-1).

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відправилося в Барселону з Михаликом і Кравцем, але без Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути