Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 08:22

Травма не завадить Шевченку зіграти з "Барселоною"

Травма не завадить Шевченку зіграти з "Барселоною"

Найіменитіший гравець київського "Динамо" завтра, мабуть, зможе взяти участь в матчі Ліги чемпіонів.

У минулу п"ятницю в домашньому матчі проти "Зорі" Андрій Шевченко отримав серйозну травму обличчя, через що був замінений на 23-ій хвилині і прямо із стадіону відправлений до лікарні.

Проте, з великою часткою вірогідності до завтрашнього матчу на "Ноу Камп" Шевченко буде готовий. Це психологічно важливо для киян хоч би через яскраві спогади: 5 листопада 1997 року хет-трик 21-річного нападаючого на домашній арені "Барси" приніс їм сенсаційну перемогу над командою Луї ван Гала, Фігу і Рівалдо - 4:0. Нинішній матч з "Барселоною" пройде в день народження Шевченка: у вівторок йому виповниться 33 роки.

Андрій Шевченко:

- Думаю, зіграти на "Ноу Камп" зможу. Все обмежилося рваною раною, декількома швами і невеликим синяком. В цілому, як кажуть, житиму.

Валерій Газзаєв:

- Травма Шевченка спочатку показалася серйозною, але зараз він, як і решта, вже тренується в загальній групі. Удар отримав ліктем під око, йому наклали, здається, 6 швів. Поки є гематома, але, слава богу, сітківка ока не зачеплена і лицьова кістка не зламана. Побоювання полягали ще і в тому, що в тому місці у Шевченка вшита пластина - але, на щастя, і з цим все гаразд. Він готується до матчу з "Барселоною".

За матеріалами СЭ, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Травма не завадить Шевченку зіграти з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути