вівторок, 29 вересня 2009 21:28

"Рубін" та "Інтер" поділили очки в Казані (ВІДЕО)

"Рубін" та "Інтер" поділили очки в Казані (ВІДЕО)

У Казані завершився матч чергового групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА: "Рубін" на своєму полі приймав італійський "Інтер". Зустріч, що відбулася увечері 29 вересня, завершилася внічию з рахунком 1:1.

Рахунок в матчі відкрили футболісти казанського клубу: на 11-ій хвилині аргентинець Алехандро Домінгес обіграв двох захисників і точно пробив в ближню дев"ятку. На 27-ій хвилині Деян Станковіч зрівняв рахунок після помилки оборони "Рубіна". Через декілька хвилин після цього по воротах "Рубіна" небезпечно пробив Балотеллі, проте Рижиков перевів удар в поперечину.

У другому таймі футболісти "Рубіна" значну частину часу провели в атаці: на 60-ій хвилині поле залишив Балотеллі, який отримав другу жовту картку. Двічі шанс забити мав Бухаров, ще один момент упустив Рязанцев. На 81-ій хвилині після подачі кутового Сергій Сємак пробив зблизька, але з гострого кута потрапив у штангу.

У попередньому матчі "Рубін" в гостях поступився київському "Динамо" 1:3. Після двох зустрічей російський клуб займає третє місце в групі з 1 очком. На другому місці "Інтер", який в першому матчі зіграв внічию з "Барселоною", наступним суперником "Рубіна".

Пізніше за 29 вересень "Барселона" вдома зіграє з "Динамо" (Київ), яке поки лідирує в групі з 3 очками. Одночасно з цим матчем пройдуть і інші зустрічі першого ігрового дня, серед них варто виділити матч "Фіорентина" - "Ліверпуль".

Ліга чемпіонів

Груповий етап

2-й тур

Група F

Рубін Росія - Інтер Італія - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 1:0 - Домінгес (11), 1:1 - Станковіч (27).

РУБІН: Рижиков, Салуквадзе, Шаронов, Навас, Ансальді, Сємак, Нобоа, Караденіз, Рязанцев, Домінгес (Касаєв, 86), Бухаров.

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Ківу, Станковіч, Камб"яссо (Вієйра, 79), Дзанетті, Мансіні (Куарежма, 63), Ето"О, Балотеллі.

Попередження: Караденіз (10), Самуель (14), Балотеллі (20), Майкон (63).

Вилучення: Балотеллі (60).

За матеріалами Sports.ru, Лента

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" та "Інтер" поділили очки в Казані (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути